date mentor logo
date mentor logo

Az új társkereső oldal, ami hódít Magyarországon! Ismerj meg embereket, akik szó szerint a szomszédban élnek!

⭐⭐⭐⭐⭐

Andras Z. | 13/10/2023

Hogyan válhatsz taggá?

A regisztrációs folyamat gyors és egyszerű. Adatokat és fotókat is feltölthetsz a profilodba, ahogy használod az oldalt. A legjobb dolog a Viszony Kereső-ben, hogy a regisztráció TELJES MÉRTÉKBEN INGYENES. Mindössze egy internetkapcsolatra van szükséged!

Viszony Kereső logo
Ellenőrzött női profilok száma
98%
Népszerűség
99%
Felhasználóbarátság
100%
Olyanok, akik megtalálták, amit kerestek
95%
Ár
96%

Összpontszám
9.8/10
⭐⭐⭐⭐⭐

Következtetés: Miért lett olyan népszerű a Viszony Kereső?

Sok esélyed van megtalálni, amit keresel.

Az adatlapok ellenőrzöttek.

Használhatod mobilodon, számítógépeden vagy táblagépeden is. Támogatja az Android és iOS rendszereket, és nagyon könnyű használni.

HASZNOS TANÁCS: A regisztráció KÖNNYŰ és INGYENES. Bármikor könnyedén törölheted a profilod!

EZ EGY REKLÁM, ÉS NEM EGY HÍRCIKK, BLOG VAGY FOGYASZTÓVÉDELMI FRISSÍTÉS
Minden védjegy, logó és márkanév az illetékes tulajdonosok tulajdonában áll. Az ezen a weboldalon használt összes cég-, termék- és szolgáltatásnév csak azonosítási célokból szolgál. Ezeknek a neveknek, védjegyeknek és márkáknak a használata nem jelenti az szellemi tulajdon jogainak megszerzését. Ezen oldal tulajdonosa engedélyt kapott a termék hivatalos szolgáltatójától az ezen az oldalon hirdetett termékkel kapcsolatos összes vonatkozó anyag (márkanév, védjegy, logó) marketing célokra történő felhasználásához.
A PIAC KÖZZÉTÉTELE: Ez a weboldal piac. Mint ilyen, tudnia kell, hogy a tulajdonosnak monetáris kapcsolatban áll a webhelyen hirdetett termékekkel és szolgáltatásokkal. A tulajdonos fizetést kap, amikor egy hivatalos ügyfelet utalnak rá, de ez az összeg mértéke. Olvasson többet a Hirdetési nyilatkozatunkban. Nem vállalunk felelősséget a termékek visszaküldéséért, a termékkel kapcsolatos támogatásért és a termékek szállításáért. Ha nem teljesen elégedett a kapott áruval, kérjük, forduljon közvetlenül az áru szolgáltatójához. A termék(ek) szolgáltatójával (szolgáltatóival) kapcsolatos további információkat a Magánpolitikai nyilatkozatunkban vagy a Kapcsolat oldalunkon talál. Weboldalunk használatával Ön megérti és elfogadja, hogy kizárólag Ön felelős a saját értékeléséért, döntéséért és megítéléséért azzal kapcsolatban, hogy igénybe vesz-e bármilyen nyújtott szolgáltatást. Az ezen az oldalon bemutatott információkkal kapcsolatos mindenféle szavatosságot és garanciát kizárunk. Az ezen az oldalon megjelenő információk, beleértve az árképzést is, bármikor változhatnak.
HIRDETÉSI KÖZZÉTÉTEL: Ez a webhely, valamint a weboldalon említett termékek és szolgáltatások reklámpiacok. Ez a weboldal reklám, és nem hír publikáció. Az ezen az oldalon használt személyek fényképei csak modellek. A webhely, valamint a weboldalon említett termékek és szolgáltatások tulajdonosa csak olyan szolgáltatást nyújt, amelyen a fogyasztók megszerezhetik és összehasonlíthatják. Weboldalunk tartalmazhat hiperhivatkozásokat. Ha rákattint erre a hiperhivatkozásra, elhagyja weboldalunkat, és egy másik vállalat weboldalára lép. Ezen a ponton a mi oldalunknak nincs befolyása az adott weboldal által kínált szolgáltatásokra vagy a weboldal módszereire. Ezeknek a webhelyeknek saját adatvédelmi szabályzatuk van, amely teljesen elkülönül a mi adatvédelmi szabályzatunktól. Adatvédelmi szabályzatunk kizárólag az ezen webhely által feldolgozott adatokra vonatkozik. Ezért ez az oldal nem vállal felelősséget vagy felelősséget harmadik felek által nyújtott szolgáltatásokért és/vagy weboldalakért, illetve azok módszereivel és/vagy tartalmával kapcsolatban.